Рецепт Коблер з персиками фото

Коблер з персиками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Персик
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете побалувати себе смачненьким пирогом? Я навчу вас готувати коблер з персиками. Це відмінний варіант, нескладний і апетитний, який прекрасно підійде до чаю для всієї родини. Пробуйте!

Опис приготування:

Особливість цього пирога в тому, що тісто тільки зверху. Перед подачею за бажанням його можна перевернути фруктами вгору. Також він відмінно поєднується з кулькою морозива, наприклад. Така випічка напевно стане однією з найулюбленіших, так як крім персиків ви можете використовувати абсолютно будь-які фрукти або ягоди, які є у вас під рукою.

  • Цукор - 1 Склянка(+ 1/4-1/2 склянки в начинку)
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і розпушувач - по 1 Щіпка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Персики - 3-5 штук (свіжі або консервовані)
коблер з персиками - фото крок 1
1. На дно жароміцної форми викладіть персики. За бажанням присипте цукром.
коблер з персиками - фото крок 2
2. Цукор розітріть з розм'якшеним вершковим маслом. Додайте ванільний екстракт.
коблер з персиками - фото крок 3
3. Всипте просіяне борошно, сіль і розпушувач.
коблер з персиками - фото крок 4
4. Вбийте яйце. Ось таке по консистенції повинне вийти тісто на коблер з персиками. Якщо у вас воно занадто густе, можна додати пару ложок води або молока.
коблер з персиками - фото крок 5
5. Викладіть тісто на фрукти, розрівняйте. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 35-45 хвилин до рум'яності.

Схожі рецепти