Коблер з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе смачненьким пирогом? Я навчу вас готувати коблер з персиками. Це відмінний варіант, нескладний і апетитний, який прекрасно підійде до чаю для всієї родини. Пробуйте!
Особливість цього пирога в тому, що тісто тільки зверху. Перед подачею за бажанням його можна перевернути фруктами вгору. Також він відмінно поєднується з кулькою морозива, наприклад. Така випічка напевно стане однією з найулюбленіших, так як крім персиків ви можете використовувати абсолютно будь-які фрукти або ягоди, які є у вас під рукою.
- Цукор - 1 Склянка(+ 1/4-1/2 склянки в начинку)
- Вершкове масло - 110 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сіль і розпушувач - по 1 Щіпка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Персики - 3-5 штук (свіжі або консервовані)
1. На дно жароміцної форми викладіть персики. За бажанням присипте цукром.
2. Цукор розітріть з розм'якшеним вершковим маслом. Додайте ванільний екстракт.
3. Всипте просіяне борошно, сіль і розпушувач.
4. Вбийте яйце. Ось таке по консистенції повинне вийти тісто на коблер з персиками. Якщо у вас воно занадто густе, можна додати пару ложок води або молока.
5. Викладіть тісто на фрукти, розрівняйте. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 35-45 хвилин до рум'яності.