Овочі на сковороді-гриль
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають як смачні овочі приготовані на грилі, але так як до відкриття дачного сезону ще далеко, будемо готувати овочі на сковороді-гриль. Швидко, просто і дуже смачно!
Що може бути простіше, ніж приготування овочів на сковороді-гриль. Підготуйте всі інгредієнти зазначені в списку або використовуйте овочі, які є у вас під рукою, а потім обсмажте їх з двох сторін до появи апетитних смужок. Докладніше, як приготувати овочі на сковороді-гриль, я розповім в покроковому рецепті.
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець Капія - 2 штуки
- Печериця - 1 штука
- Помідори черрі - 7 штук
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка (для смаження)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (першого віджиму)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль морська - За смаком
- Чорний перець - За смаком

Для початку підготуйте всі інгредієнти. Овочі вимийте і висушіть.

Добре розігрійте сковороду-гриль. Баклажан, кабачок і цибулю наріжте кружальцями завтовшки в 1 сантиметр.

Приготуйте заправку. В піалі змішайте оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. Додайте подрібнений часник.

Сковороду-гриль змастіть рослинною олією і обсмажити з двох сторін баклажан, кабачок и лук.

Обсмажені овочі перекладайте в ємність з товстими стінками і відразу ж поливайте невеликою кількістю заправки. Накрийте ємність кришкою, щоб овочі залишалися теплими.

Потім обсмажте гриби.

В останню чергу обсмажте перець і помідори черрі цілком.

Готові овочі полийте залишками заправки і присипте подрібненою петрушкою. Подавайте відразу ж. Смачного!