Рецепт Овочі на сковороді-гриль фото

Овочі на сковороді-гриль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Всі знають як смачні овочі приготовані на грилі, але так як до відкриття дачного сезону ще далеко, будемо готувати овочі на сковороді-гриль. Швидко, просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Що може бути простіше, ніж приготування овочів на сковороді-гриль. Підготуйте всі інгредієнти зазначені в списку або використовуйте овочі, які є у вас під рукою, а потім обсмажте їх з двох сторін до появи апетитних смужок. Докладніше, як приготувати овочі на сковороді-гриль, я розповім в покроковому рецепті.

  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець Капія - 2 штуки
  • Печериця - 1 штука
  • Помідори черрі - 7 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка (для смаження)
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (першого віджиму)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль морська - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
овочі на сковороді-гриль - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Овочі вимийте і висушіть.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 2
Добре розігрійте сковороду-гриль. Баклажан, кабачок і цибулю наріжте кружальцями завтовшки в 1 сантиметр.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 3
Приготуйте заправку. В піалі змішайте оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. Додайте подрібнений часник.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 4
Сковороду-гриль змастіть рослинною олією і обсмажити з двох сторін баклажан, кабачок и лук.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 5
Обсмажені овочі перекладайте в ємність з товстими стінками і відразу ж поливайте невеликою кількістю заправки. Накрийте ємність кришкою, щоб овочі залишалися теплими.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 6
Потім обсмажте гриби.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 7
В останню чергу обсмажте перець і помідори черрі цілком.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 8
Готові овочі полийте залишками заправки і присипте подрібненою петрушкою. Подавайте відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти