Рецепт Овочі на сковороді-гриль фото

Овочі на сковороді-гриль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Всі знають як смачні овочі приготовані на грилі, але так як до відкриття дачного сезону ще далеко, будемо готувати овочі на сковороді-гриль. Швидко, просто і дуже смачно!

Що може бути простіше, ніж приготування овочів на сковороді-гриль. Підготуйте всі інгредієнти зазначені в списку або використовуйте овочі, які є у вас під рукою, а потім обсмажте їх з двох сторін до появи апетитних смужок. Докладніше, як приготувати овочі на сковороді-гриль, я розповім в покроковому рецепті.

  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець Капія - 2 штуки
  • Печериця - 1 штука
  • Помідори черрі - 7 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка (для смаження)
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (першого віджиму)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль морська - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
овочі на сковороді-гриль - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Овочі вимийте і висушіть.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 2
Добре розігрійте сковороду-гриль. Баклажан, кабачок і цибулю наріжте кружальцями завтовшки в 1 сантиметр.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 3
Приготуйте заправку. В піалі змішайте оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. Додайте подрібнений часник.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 4
Сковороду-гриль змастіть рослинною олією і обсмажити з двох сторін баклажан, кабачок и лук.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 5
Обсмажені овочі перекладайте в ємність з товстими стінками і відразу ж поливайте невеликою кількістю заправки. Накрийте ємність кришкою, щоб овочі залишалися теплими.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 6
Потім обсмажте гриби.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 7
В останню чергу обсмажте перець і помідори черрі цілком.
овочі на сковороді-гриль - фото крок 8
Готові овочі полийте залишками заправки і присипте подрібненою петрушкою. Подавайте відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти