Овочевий суп з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий суп з йогуртом - прекрасний обід в жаркий літній полудень. В рецепт супу входить ріпа і це для багатьох новий овоч, хоча він відомий давно. Думаю, що ріпу можна замінити кореневих селерою.
Овочевий суп з йогуртом вариться приблизно 40 хвилин. Нарізайте овочі так, як вам більше подобається. Йогурт з яйцем надає супу щільність. Овочевий суп з йогуртом зовсім не містить жиру і в цьому його безсумнівна користь! Особливо для тих, хто хоче скинути зайве. Цей суп за допомогою блендера легко перетвориться в суп-пюре, в такому вигляді його охочіше їде багато, хто не любить овочеві супи. Можна присмачити суп зеленню, спеціями і тертим сиром.
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Селера - 1/2 штуки (стебло)
- Капуста - 1/4 штуки (середня)
- Помідор - 3 штуки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Йогурт - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком
У каструлю налити воду, довести до кипіння і всипати капусту, селера і моркву з паприкою.
Паприку додаємо відразу з овочами.
Коли овочі размягчатся, додайте нарізану картоплю.
Йогурт змішати з яйцем.
За п'ять хвилин до готовності картоплі вилийте йогурт в каструлю, розмішайте.
Додати нарізаною ріпи і варити ще п'ять хвилин.
Смачного!