Овочевий суп без картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати овочевий суп без картоплі. Легкий, апетитний, простий і швидкий, він чудово підходить для меню дітей і дорослих, які стежать за з'їденими калоріями.
Зробив, за що я люблю цей супчик? Він кожен раз, коли його вариш, може бути різним. Все залежить від того, які саме овочі ви захочете використовувати. Тут підійде абсолютно все, причому як в свіжому, так і в замороженому вигляді. Також можна додати консервовану квасолю, наприклад. Це дійсно дуже простий і класний рецепт, так що особливо рекомендую його зайнятим господаркам.
- Лук-пориста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Горошок - 100 грам (у мене заморожений)
- Брюссельська капуста - 100 грам
- Гриби - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Ось такий апетитний набір овочів я пропоную використовувати. Насамперед налийте в каструлю і поставте на вогонь воду.
2. На сковороді з невеликою кількістю масла можна трохи обсмажити цибулю-порей (до м'якості).
3. У каструлю після закипання води відправте гриби, морква і горошок. Додати сіль за смаком.
4. Хвилин через 10-12 додайте брюссельську капусту і цибулю. Для аромату можна використовувати лавровий лист. Додайте спеції (при бажанні) і варіть суп на середньому вогні ще хвилин 15 (до готовності).
5. Перед подачею до столу доповніть супчик свіжою зеленню. Смачного!