Рецепт Оселедець під соусом фото

Оселедець під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Таке просте блюдо, як оселедець під соусом в домашніх умовах, ви просто зобов'язані навчиться робити! Вона виходить набагато смачніше, чем та, яка в магазині. Ніякої хімії: смачно і здорово!

Опис приготування:

Цей класичний рецепт оселедця під соусом - ще з радянських часів! тоді, правда, моя бабуся використовувала оцтову есенцію і квашене яблуко, а замість цукру додавала мед, тому що гірчицю тоді робили дуже & Quot; потужної& Quot; , і від цього вона перебивала весь смак, а мед її & Quot; згладжував& Quot; в соусі. Зараз же я зробила рецепт з урахуванням специфіки сучасних компонентів. Спробуйте!

  • Оселедець солоний - 2 штуки
  • Вода - 1.5 склянки
  • Цукор - 0.3 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Цибуля - 2 штуки
оселедець під соусом - фото крок 1
1. Рибу розрізаємо, поділяємо на порційні шматочки, видаляючи кістки. Викладаємо шарами: шар цибулі (кільцями), шар риби. І так викладаємо, щоб цибуля виявився останнім шаром зверху.
оселедець під соусом - фото крок 2
2. Для соусу змішаємо воду так, щоб вона потім повністю покрила рибу. Цукор, оцет і гірчиця повинні не надто яскраво"звучати" в соусі, це нормально. Перемішаємо все до однорідності, заллємо рибу.
оселедець під соусом - фото крок 3
3. Наполягати таку оселедець потрібно в холодильнику протягом трьох годин.
оселедець під соусом - фото крок 4
4. Посипаємо свіжою зеленню - і подаємо! Ароматна і ніжна рибка готова!

Схожі рецепти