Оселедець під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Солона риба - завжди доречна закуска на будь-якому застілля. Її можна і потрібно подати до горілки, добре вона поєднується і з скибочками картоплі. Прочитайте, як приготувати оселедець під сметанним соусом.
Оселедець в сметанному соусі - легка і апетитна закуска. Готується все дуже швидко, єдине - перед подачею на стіл оселедця потрібно простояти в соусі пару годин, так вона стане смачніше. Готуйте закуску заздалегідь і тоді все вийде так, як треба.
- Оселедець малосольний - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйця варені - 4 штуки
- Огірки свіжі - 3 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Зелень кропу - 1 пучок
Оселедець очистіть від шкірки і кісточок, наріжте скибочками.
Наріжте цибулю півкільцями.
В окремій ємності приготуйте соус. Сметану змішайте з гірчицею, цукром і лимонним соком, сіль за смаком.
Огірок наріжте півкільцями, полийте зверху соусом, присипте зеленню, покладіть шматочки оселедця, а навколо - нарізане яйце.