Рецепт Оселедець під сметанним соусом фото

Оселедець під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Солона риба - завжди доречна закуска на будь-якому застілля. Її можна і потрібно подати до горілки, добре вона поєднується і з скибочками картоплі. Прочитайте, як приготувати оселедець під сметанним соусом.

Оселедець в сметанному соусі - легка і апетитна закуска. Готується все дуже швидко, єдине - перед подачею на стіл оселедця потрібно простояти в соусі пару годин, так вона стане смачніше. Готуйте закуску заздалегідь і тоді все вийде так, як треба.

  • Оселедець малосольний - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця варені - 4 штуки
  • Огірки свіжі - 3 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Зелень кропу - 1 пучок
оселедець під сметанним соусом - фото крок 1
Оселедець очистіть від шкірки і кісточок, наріжте скибочками.
оселедець під сметанним соусом - фото крок 2
Наріжте цибулю півкільцями.
оселедець під сметанним соусом - фото крок 3
В окремій ємності приготуйте соус. Сметану змішайте з гірчицею, цукром і лимонним соком, сіль за смаком.
оселедець під сметанним соусом - фото крок 4
Огірок наріжте півкільцями, полийте зверху соусом, присипте зеленню, покладіть шматочки оселедця, а навколо - нарізане яйце.

Схожі рецепти