Рецепт Оселедець під шубою з яблуками фото

Оселедець під шубою з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати

Оселедець під шубою з яблуком - незвичайна версія цього популярного і всіма улюбленого салату, без якого не обходиться жодне застілля. Розповідаю в подробицях, як його приготувати.

Рецепт оселедця під шубою з яблуком стане у пригоді кожному, кому належить накрити святковий стіл у переддень Нового року або іншого торжества. Цей салат практично обов'язковий до приготування чи не на будь-яке застілля, і його версія з яблуком - одна з найбільш вдалих. Отже, розповідаю як зробити оселедець під шубою з яблуком:

1. Філе оселедця нарізати на невеликі кубики.

2. Цибулю дрібно нарізати і облити окропом, щоб він став м'якшим і позбувся гіркоти.

3. Відварену до готовності буряк очистити, остудити і натерти на середній терці. Тертий буряк потрібно віджати від зайвої соку, інакше салат у вас "потече", вийде надто рідким і рідким. Віджату буряк солимо і змішуємо з майонезом.

3. Яблуко очистити від шкірки і натерти на тертці. Бажано відразу ж збризнути терті яблука лимонним соком, щоб вони не почорніли.

4. Яйця відварюємо круто і натираємо на дрібній тертці.

5. Власне, всі інгредієнти вже готові, залишилося тільки безпосередньо сформувати салат, викласти його шарами. Чергувати шари потрібно в такий спосіб: на саме дно салату нарізана оселедець, потім цибулю, яблуко, буряк, яйце. Зверху Промазуємо все майонезом і, при бажанні, прикрашаємо зеленню, горошком, вареними яйцями і т.Д

6. Коли салат викладений, його треба поставити в холодильник як мінімум на кілька годин, щоб він просочився. Потім оселедець під шубою з яблуками можна подавати до столу.

Приємного апетиту і смачного вам свята!

  • Цибулина - 1 штука
  • Філе оселедця - 400 грам
  • Буряк - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
Рецепт оселедця під шубою з яблуком стане у пригоді кожному, кому належить накрити святковий стіл у переддень Нового року або іншого торжества. Цей салат практично обов'язковий до приготування чи не на будь-яке застілля, і його версія з яблуком - одна з найбільш вдалих. Отже, розповідаю як зробити оселедець під шубою з яблуком:

1. Філе оселедця нарізати на невеликі кубики.

2. Цибулю дрібно нарізати і облити окропом, щоб він став м'якшим і позбувся гіркоти.

3. Відварену до готовності буряк очистити, остудити і натерти на середній терці. Тертий буряк потрібно віджати від зайвої соку, інакше салат у вас "потече", вийде надто рідким і рідким. Віджату буряк солимо і змішуємо з майонезом.

3. Яблуко очистити від шкірки і натерти на тертці. Бажано відразу ж збризнути терті яблука лимонним соком, щоб вони не почорніли.

4. Яйця відварюємо круто і натираємо на дрібній тертці.

5. Власне, всі інгредієнти вже готові, залишилося тільки безпосередньо сформувати салат, викласти його шарами. Чергувати шари потрібно в такий спосіб: на саме дно салату нарізана оселедець, потім цибулю, яблуко, буряк, яйце. Зверху Промазуємо все майонезом і, при бажанні, прикрашаємо зеленню, горошком, вареними яйцями і т.Д

6. Коли салат викладений, його треба поставити в холодильник як мінімум на кілька годин, щоб він просочився. Потім оселедець під шубою з яблуками можна подавати до столу.

Приємного апетиту і смачного вам свята!

Схожі рецепти