Оселедець під шубою з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Оселедець під шубою з яблуком - незвичайна версія цього популярного і всіма улюбленого салату, без якого не обходиться жодне застілля. Розповідаю в подробицях, як його приготувати.
Рецепт оселедця під шубою з яблуком стане у пригоді кожному, кому належить накрити святковий стіл у переддень Нового року або іншого торжества. Цей салат практично обов'язковий до приготування чи не на будь-яке застілля, і його версія з яблуком - одна з найбільш вдалих. Отже, розповідаю як зробити оселедець під шубою з яблуком:
1. Філе оселедця нарізати на невеликі кубики.
2. Цибулю дрібно нарізати і облити окропом, щоб він став м'якшим і позбувся гіркоти.
3. Відварену до готовності буряк очистити, остудити і натерти на середній терці. Тертий буряк потрібно віджати від зайвої соку, інакше салат у вас "потече", вийде надто рідким і рідким. Віджату буряк солимо і змішуємо з майонезом.
3. Яблуко очистити від шкірки і натерти на тертці. Бажано відразу ж збризнути терті яблука лимонним соком, щоб вони не почорніли.
4. Яйця відварюємо круто і натираємо на дрібній тертці.
5. Власне, всі інгредієнти вже готові, залишилося тільки безпосередньо сформувати салат, викласти його шарами. Чергувати шари потрібно в такий спосіб: на саме дно салату нарізана оселедець, потім цибулю, яблуко, буряк, яйце. Зверху Промазуємо все майонезом і, при бажанні, прикрашаємо зеленню, горошком, вареними яйцями і т.Д
6. Коли салат викладений, його треба поставити в холодильник як мінімум на кілька годин, щоб він просочився. Потім оселедець під шубою з яблуками можна подавати до столу.
Приємного апетиту і смачного вам свята!
- Цибулина - 1 штука
- Філе оселедця - 400 грам
- Буряк - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - За смаком
1. Філе оселедця нарізати на невеликі кубики.
2. Цибулю дрібно нарізати і облити окропом, щоб він став м'якшим і позбувся гіркоти.
3. Відварену до готовності буряк очистити, остудити і натерти на середній терці. Тертий буряк потрібно віджати від зайвої соку, інакше салат у вас "потече", вийде надто рідким і рідким. Віджату буряк солимо і змішуємо з майонезом.
3. Яблуко очистити від шкірки і натерти на тертці. Бажано відразу ж збризнути терті яблука лимонним соком, щоб вони не почорніли.
4. Яйця відварюємо круто і натираємо на дрібній тертці.
5. Власне, всі інгредієнти вже готові, залишилося тільки безпосередньо сформувати салат, викласти його шарами. Чергувати шари потрібно в такий спосіб: на саме дно салату нарізана оселедець, потім цибулю, яблуко, буряк, яйце. Зверху Промазуємо все майонезом і, при бажанні, прикрашаємо зеленню, горошком, вареними яйцями і т.Д
6. Коли салат викладений, його треба поставити в холодильник як мінімум на кілька годин, щоб він просочився. Потім оселедець під шубою з яблуками можна подавати до столу.
Приємного апетиту і смачного вам свята!