Рецепт Оселедець під шубою з огірком фото

Оселедець під шубою з огірком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Огірок, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Салати

Одна з моїх найулюбленіших версій цього салату - оселедець під шубою з огірком. Як на мене, соковитість огірка ідеально доповнює смак цього всіма улюбленого салату. Готуємо!

Рецептів цього став класикою салату існує величезна кількість. Один з найбільш вдалих, на мій погляд, - рецепт оселедця під шубою з огірком. Не знаю як вам, а мені дуже подобається відчувати свіжість і соковитість огірка в цьому досить в'язкому, насиченому смаками салатом. Огірок як би освіжає смак салату, робить його менш нудотним.

Я готую цей салат так:

1. На дрібні шматочки нарізаю філе оселедця.

2. Буряк відварюю до повної готовності, очищаю, натираю. Отриману бурякову масу обов'язково отжимаю від виділилася рідиною.

3. Цибулю дрібно шаткую.

4. Яйця відварюємо до готовності і натираємо на тертці.

5. Огірок (я використовую свіжий огірок, однак при бажанні можете використовувати і солоний) натираю на середній терці.

6. На святкову салатницю шарами викладаю: оселедець, цибуля, морква, огірок, яйце, буряк. Зверху промазують все майонезом. Після кожного шару інгредієнтів теж наношу легку сіточку з майонезу.

7. Ставлю холодильник в салат на пару годин, після чого подаю до столу.

Смачного!

  • Цибулина - 1 штука
  • Філе оселедця - 400 грам
  • Буряк - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Морква - 2 штуки
  • Огірок - 200 грам
Рецептів цього став класикою салату існує величезна кількість. Один з найбільш вдалих, на мій погляд, - рецепт оселедця під шубою з огірком. Не знаю як вам, а мені дуже подобається відчувати свіжість і соковитість огірка в цьому досить в'язкому, насиченому смаками салатом. Огірок як би освіжає смак салату, робить його менш нудотним.

Я готую цей салат так:

1. На дрібні шматочки нарізаю філе оселедця.

2. Буряк відварюю до повної готовності, очищаю, натираю. Отриману бурякову масу обов'язково отжимаю від виділилася рідиною.

3. Цибулю дрібно шаткую.

4. Яйця відварюємо до готовності і натираємо на тертці.

5. Огірок (я використовую свіжий огірок, однак при бажанні можете використовувати і солоний) натираю на середній терці.

6. На святкову салатницю шарами викладаю: оселедець, цибуля, морква, огірок, яйце, буряк. Зверху промазують все майонезом. Після кожного шару інгредієнтів теж наношу легку сіточку з майонезу.

7. Ставлю холодильник в салат на пару годин, після чого подаю до столу.

Смачного!

Схожі рецепти