Оселедець під шубою з огірком
(покроковий рецепт з фото)
Одна з моїх найулюбленіших версій цього салату - оселедець під шубою з огірком. Як на мене, соковитість огірка ідеально доповнює смак цього всіма улюбленого салату. Готуємо!
Рецептів цього став класикою салату існує величезна кількість. Один з найбільш вдалих, на мій погляд, - рецепт оселедця під шубою з огірком. Не знаю як вам, а мені дуже подобається відчувати свіжість і соковитість огірка в цьому досить в'язкому, насиченому смаками салатом. Огірок як би освіжає смак салату, робить його менш нудотним.
Я готую цей салат так:
1. На дрібні шматочки нарізаю філе оселедця.
2. Буряк відварюю до повної готовності, очищаю, натираю. Отриману бурякову масу обов'язково отжимаю від виділилася рідиною.
3. Цибулю дрібно шаткую.
4. Яйця відварюємо до готовності і натираємо на тертці.
5. Огірок (я використовую свіжий огірок, однак при бажанні можете використовувати і солоний) натираю на середній терці.
6. На святкову салатницю шарами викладаю: оселедець, цибуля, морква, огірок, яйце, буряк. Зверху промазують все майонезом. Після кожного шару інгредієнтів теж наношу легку сіточку з майонезу.
7. Ставлю холодильник в салат на пару годин, після чого подаю до столу.
Смачного!
- Цибулина - 1 штука
- Філе оселедця - 400 грам
- Буряк - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Огірок - 200 грам
Я готую цей салат так:
1. На дрібні шматочки нарізаю філе оселедця.
2. Буряк відварюю до повної готовності, очищаю, натираю. Отриману бурякову масу обов'язково отжимаю від виділилася рідиною.
3. Цибулю дрібно шаткую.
4. Яйця відварюємо до готовності і натираємо на тертці.
5. Огірок (я використовую свіжий огірок, однак при бажанні можете використовувати і солоний) натираю на середній терці.
6. На святкову салатницю шарами викладаю: оселедець, цибуля, морква, огірок, яйце, буряк. Зверху промазують все майонезом. Після кожного шару інгредієнтів теж наношу легку сіточку з майонезу.
7. Ставлю холодильник в салат на пару годин, після чого подаю до столу.
Смачного!