Омлет з рисом по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите східну кухню, то пропоную вам відмінний варіант смачного і ситного завтра або вечері - рецепт приготування омлету з рисом по-корейськи. Це апетитне блюдо досить просто повторити.
Омлет з рисом по-корейськи в домашніх умовах готується з цілком звичайних продуктів. Соус теріякі надає страві особливий азіатський смак і неймовірний аромат. Це повноцінне блюдо, в якому є все необхідне - овочі, м'ясо і гарнір. Спробуйте його і, можливо, воно стане вашим улюбленим варіантом омлету.
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Гриби - 150-200 грам
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Яловичина - 200-250 грам
- Мал - 1 Склянка
- Соус теріякі - 4-6 Ст. Ложок
- Яйця - 4-5 штук
- Сіль - 1 щіпка
1. Для початку необхідно підготувати овочі. Морква і цибулину потрібно очистити і нарізати кубиками. Також подрібнити цукіні і гриби. Це класичний рецепт омлету з рисом по-корейськи, в який можна внести деякі корективи, виходячи з наявності інгредієнтів. Прекрасно підійде сюди також солодкий перець, наприклад. На пательні (ідеальний варіантом для цієї страви буде вок) розігріти трохи рослинного масла і відправити туди овочі. Обсмажити до м'якості, періодично помішуючи.
2. Тим часом можна зайнятися м'ясом. Яловичину вимити, просушити паперовою серветкою і нарізати невеликими кубиками. Паралельно необхідно відварити рис.
3. Додати до овочів трохи соусу теріякі (якщо його не виявилося, можна приготувати соус самостійно). Смажити ще пару хвилин і зняти з вогню. Овочі викласти зі сковороди.
4. На сковороду налити ще трохи олії і відправити туди м'ясо. Посолити і поперчити яловичину за смаком і смажити на сильному вогні до появи скоринки. Потім додати соус і смажити на середньому вогні до готовності. Після викласти м'ясо зі сковороди до овочів.
5. На цю ж сковороду викласти відварений рис і обсмажити його пару хвилин, додавши ще трохи соусу. Потім можна додати до рису м'ясо з овочами, ретельно перемішати і зняти з вогню.
6. Яйця збити з дрібкою солі і на окремій сковороді посмажити омлет.
7. Коли омлет готовий, на одну половинку його викласти начинку і загорнути. Омлет з рисом по-корейськи в домашніх умовах можна подавати до столу. При бажанні можна також присипати свіжою зеленню.