Рецепт Омлет з рисом фото

Омлет з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви хочете надати звичного блюдо яскраві нотки і зробити його смак більш соковитим, тоді цей чудовий рецепт омлету з рисом то, що вам потрібно. Думаю, що такого блюда ви ще не пробували.


Опис приготування:

Ще з дитинства я навчилася готувати омлет і думала, що знаю про цю страву абсолютно все, а недавно я абсолютно випадково натрапила на цей простий рецепт омлету з рисом і була приємно здивована. Виявляється, в японській кухні є ось такий незвичайний варіант приготування омлету, в який обов'язково входить рис, ну а в іншому можна експериментувати, наприклад, додати м'ясо або гриби. В цілому, смак виходить досить цікавий, і з цим рецептом приготування омлету з рисом я по-новому глянула на звичний для мене з дитинства омлет. Обов'язково спробуйте приготувати таку страву, це не займе у вас багато часу, зате приготуєте щось новеньке і цікаве зі звичних продуктів.

  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Рис відварний - 3 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 2 скибочки (можна використовувати відварну курку )
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Зелень свіжа - 20 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
омлет з рисом - фото крок 1
Наливаємо в сковороду невелику кількість рослинної олії і ставимо на вогонь. Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо пару хвилин, додаємо відварений рис.
омлет з рисом - фото крок 2
Викладаємо пару ложок кетчупу, перемішуємо.
омлет з рисом - фото крок 3
Тепер можемо посолити, якщо треба, поперчити і посипати подрібненою зеленню.
омлет з рисом - фото крок 4
Обсмажуємо протягом хвилини і перекладаємо на тарілку.
омлет з рисом - фото крок 5
В окрему миску розбиваємо яйце і вливаємо молоко, гарненько збовтуємо.
омлет з рисом - фото крок 6
На розігріту сковороду з рослинним маслом виливаємо приготовану суміш, смажимо на повільному вогні.
омлет з рисом - фото крок 7
Коли низ омлету загусне, але верх буде ще трохи рідким, викладаємо на одну половину омлету приготовлену начинку.
омлет з рисом - фото крок 8
І акуратно накриваємо начинку другою половиною омлету, смажимо ще пару хвилин з кожного боку. Готовий омлет викладаємо на тарілку і поливаємо кетчупом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти