Омлет з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете надати звичного блюдо яскраві нотки і зробити його смак більш соковитим, тоді цей чудовий рецепт омлету з рисом то, що вам потрібно. Думаю, що такого блюда ви ще не пробували.
Ще з дитинства я навчилася готувати омлет і думала, що знаю про цю страву абсолютно все, а недавно я абсолютно випадково натрапила на цей простий рецепт омлету з рисом і була приємно здивована. Виявляється, в японській кухні є ось такий незвичайний варіант приготування омлету, в який обов'язково входить рис, ну а в іншому можна експериментувати, наприклад, додати м'ясо або гриби. В цілому, смак виходить досить цікавий, і з цим рецептом приготування омлету з рисом я по-новому глянула на звичний для мене з дитинства омлет. Обов'язково спробуйте приготувати таку страву, це не займе у вас багато часу, зате приготуєте щось новеньке і цікаве зі звичних продуктів.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Рис відварний - 3 Ст. Ложки
- Ковбаса - 2 скибочки (можна використовувати відварну курку )
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - 20 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком