Рецепт Омлет з кабачками фото

Омлет з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Кабачок
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет

Омлет з кабачками - ще один варіант приготування усіма улюбленої страви. Такий омлет урізноманітнює ваш сніданок, до того ж блюдо - дуже здорове і смачне. А готується воно протягом 10 хвилин.

Як приготувати омлет з кабачками?

1. У невеликій мисці віночком збийте яйця з молоком.

2. Додайте сіль, перець і спеції за смаком, гарненько перемішайте.

3. Кабачок промийте, від шкірки очистіть його лише в тому випадку, якщо він несвіжий або його кірка - тверда. Наріжте кабачок кільцями, а потім кільця - на чверті. Якщо кабачкові насіння - великі і тверді, позбудьтеся від них.

4. У сковороду влийте олію, розігрійте її на середньому вогні і викладіть нарізану кабачок.

5. Обсмажуйте кабачок, помішуючи, до м'якості. Тонко нарізаний кабачок прожарітся дуже швидко.

6. Посоліть і поперчіть обсмажений кабачок.

7. Понизьте вогонь до повільного і вилийте яєчно-молочну суміш. Зверху можна присипати омлет рубаною зеленню.

8. Обсмажуйте омлет протягом декількох хвилин, потім переверніть на іншу сторону або накрийте кришкою. Ще через хвилину-дві омлет з кабачками буде готовий!

Смачного!


  • Кабачок - 1 штука (маленький)
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (можна замінити 30 г вершкового)
  • Сіль, перець, спеції - За смаком (можна додати чебрець)
Як приготувати омлет з кабачками?

1. У невеликій мисці віночком збийте яйця з молоком.

2. Додайте сіль, перець і спеції за смаком, гарненько перемішайте.

3. Кабачок промийте, від шкірки очистіть його лише в тому випадку, якщо він несвіжий або його кірка - тверда. Наріжте кабачок кільцями, а потім кільця - на чверті. Якщо кабачкові насіння - великі і тверді, позбудьтеся від них.

4. У сковороду влийте олію, розігрійте її на середньому вогні і викладіть нарізану кабачок.

5. Обсмажуйте кабачок, помішуючи, до м'якості. Тонко нарізаний кабачок прожарітся дуже швидко.

6. Посоліть і поперчіть обсмажений кабачок.

7. Понизьте вогонь до повільного і вилийте яєчно-молочну суміш. Зверху можна присипати омлет рубаною зеленню.

8. Обсмажуйте омлет протягом декількох хвилин, потім переверніть на іншу сторону або накрийте кришкою. Ще через хвилину-дві омлет з кабачками буде готовий!

Смачного!

Схожі рецепти