Рецепт Омлет з кабачками для дітей фото

Омлет з кабачками для дітей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Кабачок
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, На сніданок, Від 3 років, Від 5 років
Омлет

Ідеальний омлетик для вашого чада перед походом в школу або садок. Вашому маленькому принцу (або принцесі) обов'язково сподобається. Швидко, смачно і корисно.

Таке блюдо добре підійде маленькій дитині. Тут і овочі, і корисний для організму, що росте яєчний білок. Та й оливкову олію традиційно вважається більш шляхетним, ніж соняшникова.

Приготувати такий омлет дуже просто і швидко. Всього кілька простих кроків. Отже, починаємо.

1. Кабачок промийте, чистий, виріжте великі насіння. Потім потріть кабачок на тертці.

2. Злегка обсмажте тертий кабачок на оливковій олії на середньому вогні до м'якості, хвилин 5-6. Не забувайте помішувати.

3. Промийте, просушіть і подрібніть зелень (можна взяти пару гілочок кропу або петрушки).

4. У мисці збийте яйця з зеленню, додайте сіль.

5. Отриману суміш залийте до кабачків і готуйте під кришкою близько 5 хвилин. Так омлет краще прожарітся.

Готову страву поріжте на порції і подавайте на стіл.

Смачного!


  • Кабачок - 80 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, зелень - За смаком
Таке блюдо добре підійде маленькій дитині. Тут і овочі, і корисний для організму, що росте яєчний білок. Та й оливкову олію традиційно вважається більш шляхетним, ніж соняшникова.

Приготувати такий омлет дуже просто і швидко. Всього кілька простих кроків. Отже, починаємо.

1. Кабачок промийте, чистий, виріжте великі насіння. Потім потріть кабачок на тертці.

2. Злегка обсмажте тертий кабачок на оливковій олії на середньому вогні до м'якості, хвилин 5-6. Не забувайте помішувати.

3. Промийте, просушіть і подрібніть зелень (можна взяти пару гілочок кропу або петрушки).

4. У мисці збийте яйця з зеленню, додайте сіль.

5. Отриману суміш залийте до кабачків і готуйте під кришкою близько 5 хвилин. Так омлет краще прожарітся.

Готову страву поріжте на порції і подавайте на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти