Рецепт Омлет з кабачками і помідорами фото

Омлет з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Помідор , Кабачок
Дієтичне харчування
На вечерю , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 25 хв.

Щоб зробити соковитий і насичений омлет, додайте в нього кілька овочевих інгредієнтів, а саме - кабачки і помідори. Омлет відмінно підходить для сніданку або легкого вечері. Рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування омлету з кабачками і помідорами. Тушкуємо на сковороді овочі (кабачки з помідорами та цибулею), потім вливаємо яєчну суміш і готуємо до загустіння омлету. Готовий омлет можна полити розтопленим вершковим маслом. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
омлет з кабачками і помідорами - фото крок 1
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на оливковій олії до прозорості.
омлет з кабачками і помідорами - фото крок 2
Кабачки Реєм тонкими кружечками, викладаємо на цибулю, солимо і вливаємо трішечки води. Тушкуємо під кришкою до м'якості.
омлет з кабачками і помідорами - фото крок 3
Викладаємо зверху помідори, tusim, поки вони не розм'якнуть.
омлет з кабачками і помідорами - фото крок 4
Відкриваємо кришку, даємо випаруватися рідини. Потім присипаємо базиліком і подрібненою зеленою цибулею.
омлет з кабачками і помідорами - фото крок 5
Збиваємо яйця зі сметаною і сіллю. Заливаємо цією сумішшю овочі на сковороді, готуємо до загустіння страви. Смачного!

Схожі рецепти