Омлет з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Щоб зробити соковитий і насичений омлет, додайте в нього кілька овочевих інгредієнтів, а саме - кабачки і помідори. Омлет відмінно підходить для сніданку або легкого вечері. Рекомендую приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування омлету з кабачками і помідорами. Тушкуємо на сковороді овочі (кабачки з помідорами та цибулею), потім вливаємо яєчну суміш і готуємо до загустіння омлету. Готовий омлет можна полити розтопленим вершковим маслом. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на оливковій олії до прозорості.
Кабачки Реєм тонкими кружечками, викладаємо на цибулю, солимо і вливаємо трішечки води. Тушкуємо під кришкою до м'якості.
Викладаємо зверху помідори, tusim, поки вони не розм'якнуть.
Відкриваємо кришку, даємо випаруватися рідини. Потім присипаємо базиліком і подрібненою зеленою цибулею.
Збиваємо яйця зі сметаною і сіллю. Заливаємо цією сумішшю овочі на сковороді, готуємо до загустіння страви. Смачного!