Рецепт Омлет з кабачками в духовці фото

Омлет з кабачками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Омлет на сніданок - прекрасний початок дня! За цим рецептом омлет готується в духовці в жароміцної формі. Яйця збиваються з вершками, а потім запікаються з кабачками. Спробуйте, дуже смачно!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування омлету з кабачками в духовці. Яйця змішуються з вершками і спеціями. Додається тертий сир і смажені кабачки, потім все запікається в духовці приблизно 30 хвилин. Готову страву - прекрасний варіант для сніданку або полудня. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйця - 5-6 штук
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сир твердий - 80 грам
  • Горіх мускатний - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
омлет з кабачками в духовці - фото крок 1
Нарізаємо кабачок кубиками і обсмажуємо його на рослинному маслі до м'якості.
омлет з кабачками в духовці - фото крок 2
Ретельно збиваємо яйця з вершками, перцем, сіллю, мускатним горіхом.
омлет з кабачками в духовці - фото крок 3
З'єднайте обсмажену кабачки і яєчну суміш. Додайте тертий сир.
омлет з кабачками в духовці - фото крок 4
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Переливаємо в неї нашу суміш.
омлет з кабачками в духовці - фото крок 5
Запекайте в прогретой до 180 градусів духовці, приблизно 30 хвилин. Омлет буде готовий, коли зверху з'явиться золотава скоринка. Смачного!

Схожі рецепти