Омлет з кабачками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Омлет на сніданок - прекрасний початок дня! За цим рецептом омлет готується в духовці в жароміцної формі. Яйця збиваються з вершками, а потім запікаються з кабачками. Спробуйте, дуже смачно!
До вашої уваги - простий рецепт приготування омлету з кабачками в духовці. Яйця змішуються з вершками і спеціями. Додається тертий сир і смажені кабачки, потім все запікається в духовці приблизно 30 хвилин. Готову страву - прекрасний варіант для сніданку або полудня. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Яйця - 5-6 штук
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сир твердий - 80 грам
- Горіх мускатний - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Нарізаємо кабачок кубиками і обсмажуємо його на рослинному маслі до м'якості.
Ретельно збиваємо яйця з вершками, перцем, сіллю, мускатним горіхом.
З'єднайте обсмажену кабачки і яєчну суміш. Додайте тертий сир.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Переливаємо в неї нашу суміш.
Запекайте в прогретой до 180 градусів духовці, приблизно 30 хвилин. Омлет буде готовий, коли зверху з'явиться золотава скоринка. Смачного!