Омлет із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - це одне з найпопулярніших "ранкових страв" по всьому світу! Існує множин варіацій на тему, але мені найбільше подобається готувати омлет із зеленим горошком. Смачно, ситно і дуже швидко!
Перед вами - простий рецепт приготування омлету з зеленим горошком. Для цієї страви підійде консервований горошок (рідина зливаємо). Готовий омлет подається до столу гарячим. Можете полити його розтопленим вершковим маслом і подавати з шматочком хліба і склянкою свіжого молока. Хай щастить!
- Яйця - 6 штук
- Молоко - 150 мілілітрів
- Горошок зелений - 300 грам (консервований)
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Яйця збиваємо з сіллю.
Додаємо молоко, ретельно все перемішуємо.
Розігрійте масло на сковороді. Додайте зелений горошок і потримайте його 1-2 хвилини на сковороді.
Вливаємо до горошку яєчну суміш.
Смажимо під кришкою до повної готовності.
Смачного!