Оладки зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт смачних зелених млинців.
Нам знадобиться свіжий шпинат і погружной блендер.
- Борошно - 6 Ст. Ложок (з гіркою)
- Свіжий шпинат - 500 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (плюс для смаження)
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 150 мілілітрів
- Сода - 1/2 чайних ложки
1
1. У велику глибоку миску всипте борошно, вбийте яйце, якщо хочете, приправити сіллю. Влийте масло рослинне.
2
2. Додайте соду і кефір, перемішайте. Гасити соду не треба.
3
3. По жмені вводите шпинат і збивайте кожну порцію занурювальним блендером.
4
4. Розігрійте сковороду і змастіть рослинною олією. На гарячій сковороді (середньо-високий вогонь) виливайте по дві столові ложки тесту. Смажте з одного боку, поки тісто не почне пузириться, потім перевертайте і смажте хвилини три.