Оладки з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Снідати люблять, на жаль, не всі. Щоб цей такий важливий прийом їжі не пропускати, рекомендую приготувати що-небудь не тільки корисне і поживне, але і смачне. Пропоную на замітку оладки з родзинками.
Поспішаю розповісти вам, як приготувати оладки з родзинками і вівсянкою. Це відмінна випічка, яку оцінять і дорослі, і малюки. Подавати до столу оладки можна зі сметаною, згущеним молоком, медом і улюбленим сиропом. А саме класне в них то, що вони смачні як гарячі, так і холодні.
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 3/4 склянки (або кефір)
- Рослинна олія - 2 чайних ложки(+ для смаження)
- Цукор - 2-3 чайних ложок
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Ізюм - За смаком
1. Готується тісто досить просто. Спочатку в глибоку миску всипте просіяне борошно.
2. Додайте розпушувач, сіль, цукор.
3. Для аромату всипте улюблені спеції: мускатний горіх, корицю і т.Д.
4. Трохи рослинного масла без запаху.
5. Ванільний екстракт.
6. Додайте яйце.
7. І влийте молоко або кефір. Можна також використовувати натуральний йогурт, наприклад.
8. Перемішайте все до однорідності.
9. Я також рекомендую додати в тісто вівсяні пластівці. Якщо не хочете, тоді просто збільште кількість борошна.
10. І, звичайно ж, не забуваємо про родзинки. Я попередньо його не замочуйте.
11. Ще раз все як слід перемішайте.
12. І залишиться тільки обсмажити оладки з двох боків до рум'яної скоринки на рослинній олії.