Оладки з сиром та родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати млинці з сиром та родзинками своїм коханим на сніданок. Це відмінний варіант вихідного дня, коли нарешті у всієї родини є час неспішно поснідати!
Цей простий рецепт оладок з сиром та родзинками родом ще з дитинства. Це зараз в моді панкейкі, а наші мами і бабусі, не знаючи нічого про них, пекли нам навіть краще, ніж панкейкі - натуральні і смачні млинці! Побалуйте і ви своїх домочадців такими корисними смаколиками!
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 1.5 склянки
- Яблука - 3 штуки
- Домашній сир - 1 Склянка (вибирайте жирний і рідкуватий сир)
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - За смаком
- Ізюм - За смаком
1. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки змішаємо з борошном, сиром, медом і тертими яблуками до однорідності.
2. А білки збиваємо міксером в пишну піну, потім акуратно додамо в тісто. Перемішаємо.
3. Розігріваємо сковороду (можна суху, а можна на рослинному або розтопленому вершковому маслі смажити) і ложкою викладаємо тісто, щоб схатілось по краях і набуло форми оладки. Поверх кожного додаємо потроху родзинок, щоб він залишився в серединці. Обсмажити з двох сторін кожен.
4. Подаємо зі свіжими фруктами, посипавши корицею. Смачного!