Оладки на кефірі з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Пишні, ніжні і смачні млинці на кефірі з родзинками - відмінний сніданок або полуденок для дорослих і дітей. Подавайте їх зі сметаною, медом або варенням.
Приготувати такі оладки дуже просто і швидко. До того ж, продукти для них, як правило, знайдуться у будь-якої господині. Блюдо дешеве, смачне і ситне. 20-25 хвилин і швидкий сніданок або полуденок вашій родині забезпечений. Ізюм беріть без кісточок. За бажанням можна в тісто додати ваніль.
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Ізюм - 100 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
Підготуйте продукти для приготування оладок.
У миску налийте кефір.
Додайте сіль і цукор.
Розбийте яйце.
Додайте соду.
Перемішайте кефір, яйце, сіль, цукор і соду.
Всипте просіяне борошно і перемішайте тісто.
Родзинки помийте, залийте окропом і дайте постояти 15-20 хвилин. Після воду злийте, родзинки додайте в тісто.
Перемішайте всі інгредієнти. Тісто на млинці готове.
На гарячу сковороду з маслом викладайте тісто столовою ложкою.
Смажте оладки з обох боків до золотистого кольору.
Рум'яний, пишні та смачні оладки на кефірі з родзинками подавайте до столу в теплому вигляді.