Оладки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами секретом, як приготувати оладки з начинкою. Це чудовий варіант випічки для дорослих і дітей, який напевно буде вам до смаку. Спробуйте, це швидко і апетитно!
Це дуже бюджетний рецепт, який прийде на виручку, коли хочеться солоденького швидко і з мінімуму інгредієнтів. В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-який джем або густе варення, яке ви любите. Варіант простий, його без зусиль зможе повторити навіть новачок на кухні!
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 50 грам
- Борошно - 100 грам
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Вода - 4 чайних ложки
- Вершкове і рослинне масло - За смаком (для смаження)
- Джем або варення - 4 Ст. Ложки
1. У глибоку миску вбийте яйця, додайте мед і цукор. Ретельно збийте вінчиком.
2. Всипте борошно і соду, перемішайте до однорідності.
3. Невеликими порціями додайте воду, щоб довести тісто до потрібної консистенції. Приберіть мисочку в холодильник на 15 хвилин.
4. Розтопіть вершкове і трохи рослинного масла. Змастіть сковороду з допомогою пензлика маслом (можна і традиційно розігріти масло на сковороді) і розігрійте. Ложкою викладайте тісто.
5. І смажте з двох сторін до рум'яної під кришкою.
6. Викладіть один оладок на тарілку і змастіть джемом.
7. Відразу ж накрийте другим оладки, поки вони ще гарячі і щільно стисніть. Ось така краса вийшла! Можна подавати оладки з начинкою в домашніх умовах до столу.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!