Рецепт Оладки з начинкою на кефірі фото

Оладки з начинкою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Пишні і рум'яні млинці з начинкою можна приготувати на кефірі будь-якої жирності. В якості начинки відмінно підійде сир, бринза, подрібнене яблуко, груша або відварене куряче яйце з зеленою цибулею.

Опис приготування:

Оладки будуть ідеальні для сніданку, полудня або перекусу. Їх із задоволенням з'їдять діти, які не люблять сир в чистому вигляді. Вони навіть не зрозуміють, що він був в якості начинки! Пам'ятайте, що багато соди і солі додавати не потрібно, інакше випічка вийде несмачною.

  • Кефір - 1 Склянка (будь-якої жирності)
  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сир - 50 грам (будь-якої жирності)
  • Сода - 0, 25 чайних ложки (але не більше)
оладки з начинкою на кефірі - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
оладки з начинкою на кефірі - фото крок 2
Влийте в ємність кефір будь-якої жирності, вбийте куряче яйце і всипте цукровий пісок, сіль. Збийте все. Додайте борошно і соду, замісіть густе Тесло для оладок. Багато соди не додавайте, так як випічка стане гіркою на смак.
оладки з начинкою на кефірі - фото крок 3
Прогрійте сковороду з рослинним маслом і столовою ложкою викладіть в масло порції тесту. Зменшіть нагрів до мінімального. У центр оладок викладіть по 0, 5 ç.l. Сиру будь-якої жирності. Можна замінити сир натертої бринзою, фетою.
оладки з начинкою на кефірі - фото крок 4
Зверху акуратно налийте на начинку трохи тесту, щоб воно її прикрив. Обсмажте оладки по хвилині з одного боку.
оладки з начинкою на кефірі - фото крок 5
Переверніть на іншу сторону, обсмажте таку ж кількість часу і викладіть оладки на тарілку, застелену паперовою серветкою.
оладки з начинкою на кефірі - фото крок 6
Подайте випічку теплою з ароматним чаєм або кавою, не забуваючи про мед, варення або джем, як доповнення.

Схожі рецепти