Пиріг на кефірі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ніжний, ситний і дуже ароматний. Ось, як я можу описати цей пиріг! Як приготувати пиріг на кефірі з начинкою? Прямо зараз вам це і розповім. Вам сподобається такий капустяний пиріг!
Розповім вам, як приготувати пиріг на кефірі з начинкою. Це дуже простий рецепт, але я не сумніваюся, що він вас в хорошому сенсі вразить. Блюдо буде ніжне, але разом з тим соковите. Для цього не забувайте капусту гарненько м'яти руками, перш ніж додавати в начинку. Бажаю удачі!
- Кефір - 200 грам
- Вершкове масло - 130 грам
- Капуста - 350 грам
- Яйця - 2 штуки(1 - в начинку, 1 - в тісто)
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Горіхи - За смаком
1. Масло розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додамо яйце, соду, кефір і сіль за смаком. Перемішаємо до однорідності.
2. Далі додамо борошно і змішаємо масу. Тісто має бути трохи густіше, ніж на оладки.
3. Розділити тісто на дві частини. Одну відразу виливаємо в форму. Далі кладемо начинку. Для начинки ми подрібнити капусту, змішаємо з сирим яйцем, додамо зелень і спеції, перемішаємо. При бажанні можете додати шматочки сиру або ковбаси.
4. Отже, поверх однієї частини тесту викладаємо начинку і зверху викладаємо залишок тіста. Поверх нього - горішки. Запікаємо тепер пиріг 40 хвилин при 170 градусах в духовці.
5. Ось таким буде готовий пиріг. Смачного!