Оладки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
У літню пору кабачки на кожній кухні можна знайти кабачок. І виникає питання, що з нього приготувати. Розповім Вам, як готувати оладки з кабачків. Це легке вегетаріанське блюдо, пробуйте.
Кабачок у вигляді оладок виходить дуже м'яким і соковитим. Твердий сир надає певну густоту, в'язкість і аромат. Готуються ну дуже просто. Подавати до столу можна зі сметаною, майонезом, соусом. Також добре буде викладати їх на одне блюдо з листям салату, болгарським перцем, помідорами чи огірками.
- Кабачок або цукіні - 2 штуки (дрібний)
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 25 грам
- Яйця - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1
Кабачки помийте і натріть на великій тертці. Злегка відіжміть сік, якщо його багато.
2
У глибокій мисці з'єднайте тертий кабачок, борошно, яйце і сир. Добре розмішайте.
3
У розігріту сковороду налийте олію і викладаєте сфорязикні оладки. Смажити з кожного боку треба близько 2 хвилин до утворення золотистої скоринки.
4
Подавати на стіл оладки краще гарячими. Смачного!