Оладки рецепт класичний на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть поласувати смачною випічкою з чаєм? Пропоную приготувати оладки (рецепт класичний) на молоці, які замінять магазинні десерти. Такі оладки виходять дуже ніжними і смачними.
На сніданок, обід або полудень оладки (рецепт класичний) на молоці - ідеальний варіант. Навіщо витрачати гроші на магазинну випічку, якщо смачні оладки можна приготувати вдома всього за одну годину. Навіть якщо нагрянуть неждані гості, ви зможете побалувати їх таким чудовим десертом.
- Молоко - 2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 склянки
- Оцет - 10 мілілітрів
- Сіль і цукор - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Думаєте, що приготувати на сніданок? Такі оладки ідеально підійдуть не тільки до сніданку, але навіть до обіду або полуденка. Готуються вони на молоці і більше схожі на панкейкі.
2. Беремо дві склянки молока і додаємо в нього оцет. Ми залишаємо на 10 хвилин, після чого молоко скисне. Тепер можна забивати яйце, збивати і додавати всі інші інгредієнти.
3. В останню чергу всипаємо борошно і доводимо масу до однорідної консистенції. Можна скористатися міксером, щоб прискорити процес. Тісто по густоті повинно бути класичне (як на оладки). Якщо хочете, щоб оладки вийшли як панкейкі - зробіть тісто трохи рідше класичного.
4. Смажимо на олії з обох боків до повного приготування на середньому вогні.
5. Подаємо в гарячому вигляді до чаю, кава, какао або компот. Такі млинці можна їсти гарячими і навіть холодними з будь-яким наповнювачем (сметаною, джемом тощо). Приємного чаювання!