Оладки на воді пишні
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт, як приготувати млинці на воді пишні. Їх можна подати до сніданку або приготувати дітям на полуденок. Смачні та рум'яні, вони прекрасно поєднуються зі сметаною, варенням, медом.
Дивовижно, але оладки на воді виходять ще смачнішими, ніж на кефірі або молоці. І вартість такого блюда виходить набагато нижче. Оладки виходять дуже пишними, прямо як в дитинстві. Для приготування потрібні: вода, дріжджі, цукор, сіль і борошно. Для тих, хто ще не чув про таке рецепті, необхідно прочитати покрокову інструкцію і спробувати приготувати оладки самостійно.
- Вода - 0, 5 L
- Дріжджі - 25 грам
- Цукор - 3 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Воду для приготування підігріваємо до кімнатної температури. Вливаємо її в миску, додаємо дріжджі, ретельно перемішуємо. Додаємо цукор і сіль. Борошно обов'язково просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, після чого частинами вводимо до води і дріжджів. Ми залишаємо тісто відпочивати на двадцять-тридцять хвилин під серветкою або рушником.
2. Через деякий час тісто збільшується в 2 рази, перемішуємо його і відставляємо в сторону ще хвилин на десять.
3. Втретє перемішуємо тісто, а тепер приступаємо до смаження оладок.
4. Сковороду відправляємо на вогонь, наливаємо в неї масло (оладки вбирають багато) і чекаємо, коли нагріється. На розпечену сковороду ложкою викладаємо тісто.
5. Смажимо по кілька хвилин з кожного боку до появи рум'яної скоринки.
6. Перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Подаємо оладки зі сметаною або варенням. Смачного!