Оладки на воді пишні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Простий рецепт, як приготувати млинці на воді пишні. Їх можна подати до сніданку або приготувати дітям на полуденок. Смачні та рум'яні, вони прекрасно поєднуються зі сметаною, варенням, медом.
Опис приготування:
Дивовижно, але оладки на воді виходять ще смачнішими, ніж на кефірі або молоці. І вартість такого блюда виходить набагато нижче. Оладки виходять дуже пишними, прямо як в дитинстві. Для приготування потрібні: вода, дріжджі, цукор, сіль і борошно. Для тих, хто ще не чув про таке рецепті, необхідно прочитати покрокову інструкцію і спробувати приготувати оладки самостійно.
- Вода - 0, 5 L
- Дріжджі - 25 грам
- Цукор - 3 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Воду для приготування підігріваємо до кімнатної температури. Вливаємо її в миску, додаємо дріжджі, ретельно перемішуємо. Додаємо цукор і сіль. Борошно обов'язково просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, після чого частинами вводимо до води і дріжджів. Ми залишаємо тісто відпочивати на двадцять-тридцять хвилин під серветкою або рушником.
2. Через деякий час тісто збільшується в 2 рази, перемішуємо його і відставляємо в сторону ще хвилин на десять.
3. Втретє перемішуємо тісто, а тепер приступаємо до смаження оладок.
4. Сковороду відправляємо на вогонь, наливаємо в неї масло (оладки вбирають багато) і чекаємо, коли нагріється. На розпечену сковороду ложкою викладаємо тісто.
5. Смажимо по кілька хвилин з кожного боку до появи рум'яної скоринки.
6. Перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир. Подаємо оладки зі сметаною або варенням. Смачного!