Оладки на скисле молоці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас мало підкиснуло молоко, це не привід його виливати. Краще посмажте на сніданок повітряні оладки. Ситно, смачно і зовсім нескладно. Рекомендую цей простий рецепт на замітку всім господиням!
Хочу показати вам, як приготувати млинці на скисле молоці з додаванням манної крупи. Такий варіант тесту мені дуже подобається, адже в результаті виходять дійсно дуже смачні оладки. Для аромату можна додати дрібку ванілі або кориці, наприклад. А подавати такі оладки я раджу з варенням і сметаною.
- Борошно - 200 грам
- Манна крупа - 50 грам
- Скисле молоко - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
1. Яйце, молоко, звичайний і ванільний цукор збийте в глибокій мисці до однорідності.
2. Введіть манну крупу, просіяне борошно, сіль і соду.
3. Перемішайте, щоб в тесті не було грудочок.
4. Залиште хвилин на 10-15, прикривши харчовою плівкою.
5. А далі розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладайте тісто. Смажте оладки під кришкою до рум'яності з двох сторін. Смачного!