Оладки з кабачків на кислому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт простого і швидкого сніданку для всієї родини. Відмінна ідея для утилізації несвіжого кефіру або кислого молока. Начинкою оладок буде кабачок. Рецепт дуже вдалий, ділюся ним з вами!
Пишні і ароматні оладки припадуть до смаку всім без винятку. Кабачок в них практично не відчувається, що безумовно допоможе вам нагодувати таким способом цим корисним овочем будь-якого привереду. Оладки можна подати як основне блюдо на сніданок або як десерт, зі сметаною або щедро полив їх улюбленим варенням. Для того, щоб приготувати оладки з кабачків на кислому молоці не буде потрібно особливих кулінарних навичок, рецепт простий і доступний. Якщо у вас є всі необхідні продукти, то рекомендую приступити до готування. Оладки неодмінно вийдуть смачними, а тісто пишним. Спробуйте!
- Кабачок - 200 грам
- Кисле молоко - 400 грам (можна кефір)
- Сіль - 1 Чайна ложка (неповна)
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок очистіть від шкірки (якщо він молодий, то шкурку не знімаємо). Натріть кабачок на дрібній тертці і відіжміть від зайвої соку.
Додайте до кабачки яйця, цукор і сіль.
Перемішайте.
Додайте кисле молоко.
Насипте борошно і соду.
Перемішайте все до однорідного стану. Якщо необхідно, то додайте ще борошна. Тісто має бути досить густим і в'язким.
Викладайте тісто за допомогою столової ложки на розпечену сковороду і обсмажуйте оладки на середньому вогні з двох сторін до готовності.
Оладки з кабачків на кислому молоці готові. Подавайте зі сметаною.
Смачного!