Оладки без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Класика російської кухні в цікавому варіанті - ось, що я хочу запропонувати вам на замітку. Тісто виходить повітряним і м'яким, а оладікі - пишними. Якщо ви шукайте випічку без цукру, то вам сюди!
Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати оладки без цукру. Відразу хочу сказати, що в тісто можна додати мед, наприклад, або ж підсолодити оладки перед подачею, доповнивши їх згущеним молоком, варенням або тим же медом. Відмінний варіант сніданку або перекусу для всієї родини!
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мед - 1-2 чайних ложок (по бажанню)
- Молоко - 1/2 склянки
- Крем - 1/2 склянки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
У невеликій мисці збийте яйце.
2
Додайте сметану, всипте просіяне з розпушувачем борошно.
3
За бажанням додайте мед. Влийте молоко і збийте все до однорідності.
4
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Викладайте на сковороду ложкою тісто і смажте оладки з двох сторін до рум'яної.
5
Смачного!