Рецепт Нагетси з курячого фаршу фото

Нагетси з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

Для всіх любителів апетитною американської закуски пропоную домашній простий рецепт наггетсів з курячого фаршу. Ніжні і соковиті, з апетитною хрусткою скоринкою - це дуже смачно!

Опис приготування:

1. Щоб зробити натуральні і корисні нагетси з курячого фаршу в домашніх умовах необхідно насамперед зайнятися філе. Його потрібно вимити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Надіслати в м'ясорубку або блендер і подрібнити. Не варто робити занадто однорідним фарш, щоб були чутні шматочки.

2. Додати сіль, перець за смаком. При бажанні в рецепт приготування наггетсів з курячого фаршу можна використовувати спеції, однак не варто дуже старатися.

3. Яйця вбити в невелику мисочку. Додати дрібку солі і збити.

4. Борошно висипати в окрему мисочку.

5. Панірувальні сухарі краще брати без спеції. Якщо їх під рукою не виявилося, завжди можна просушити скибочки хліба в духовці і подрібнити.

6. На сковороді розігріти олію. Найкраще смажити нагетси у фритюрі.

7. З фаршу сформувати невеликі кульки, акуратно притиснувши їх руками.

8. Занурити їх спочатку в яйце, потім в борошно, знову в яйце і як слід обваляти в панірувальних сухарях.

9. Викласти на сковороду і смажити до появи золотий скоринки з усіх боків.

10. Після смаження їх потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

Ось і весь секрет, як зробити нагетси з курячого фаршу на своїй кухні.


  • Куряче філе - 350 грам
  • Сухарі паніровочні - 150-200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Зелень - 1 За смаком
  • Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
1. Щоб зробити натуральні і корисні нагетси з курячого фаршу в домашніх умовах необхідно насамперед зайнятися філе. Його потрібно вимити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Надіслати в м'ясорубку або блендер і подрібнити. Не варто робити занадто однорідним фарш, щоб були чутні шматочки.

2. Додати сіль, перець за смаком. При бажанні в рецепт приготування наггетсів з курячого фаршу можна використовувати спеції, однак не варто дуже старатися.

3. Яйця вбити в невелику мисочку. Додати дрібку солі і збити.

4. Борошно висипати в окрему мисочку.

5. Панірувальні сухарі краще брати без спеції. Якщо їх під рукою не виявилося, завжди можна просушити скибочки хліба в духовці і подрібнити.

6. На сковороді розігріти олію. Найкраще смажити нагетси у фритюрі.

7. З фаршу сформувати невеликі кульки, акуратно притиснувши їх руками.

8. Занурити їх спочатку в яйце, потім в борошно, знову в яйце і як слід обваляти в панірувальних сухарях.

9. Викласти на сковороду і смажити до появи золотий скоринки з усіх боків.

10. Після смаження їх потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

Ось і весь секрет, як зробити нагетси з курячого фаршу на своїй кухні.

Схожі рецепти