Нагетси з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів апетитною американської закуски пропоную домашній простий рецепт наггетсів з курячого фаршу. Ніжні і соковиті, з апетитною хрусткою скоринкою - це дуже смачно!
1. Щоб зробити натуральні і корисні нагетси з курячого фаршу в домашніх умовах необхідно насамперед зайнятися філе. Його потрібно вимити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Надіслати в м'ясорубку або блендер і подрібнити. Не варто робити занадто однорідним фарш, щоб були чутні шматочки.
2. Додати сіль, перець за смаком. При бажанні в рецепт приготування наггетсів з курячого фаршу можна використовувати спеції, однак не варто дуже старатися.
3. Яйця вбити в невелику мисочку. Додати дрібку солі і збити.
4. Борошно висипати в окрему мисочку.
5. Панірувальні сухарі краще брати без спеції. Якщо їх під рукою не виявилося, завжди можна просушити скибочки хліба в духовці і подрібнити.
6. На сковороді розігріти олію. Найкраще смажити нагетси у фритюрі.
7. З фаршу сформувати невеликі кульки, акуратно притиснувши їх руками.
8. Занурити їх спочатку в яйце, потім в борошно, знову в яйце і як слід обваляти в панірувальних сухарях.
9. Викласти на сковороду і смажити до появи золотий скоринки з усіх боків.
10. Після смаження їх потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
Ось і весь секрет, як зробити нагетси з курячого фаршу на своїй кухні.
- Куряче філе - 350 грам
- Сухарі паніровочні - 150-200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
- Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
2. Додати сіль, перець за смаком. При бажанні в рецепт приготування наггетсів з курячого фаршу можна використовувати спеції, однак не варто дуже старатися.
3. Яйця вбити в невелику мисочку. Додати дрібку солі і збити.
4. Борошно висипати в окрему мисочку.
5. Панірувальні сухарі краще брати без спеції. Якщо їх під рукою не виявилося, завжди можна просушити скибочки хліба в духовці і подрібнити.
6. На сковороді розігріти олію. Найкраще смажити нагетси у фритюрі.
7. З фаршу сформувати невеликі кульки, акуратно притиснувши їх руками.
8. Занурити їх спочатку в яйце, потім в борошно, знову в яйце і як слід обваляти в панірувальних сухарях.
9. Викласти на сковороду і смажити до появи золотий скоринки з усіх боків.
10. Після смаження їх потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
Ось і весь секрет, як зробити нагетси з курячого фаршу на своїй кухні.