Рецепт Начинка для пиріжків з капустою фото

Начинка для пиріжків з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Дієтичне харчування
На швидку руку
Випічка, Начинки

Багато хто любить капустяну начинку, тому не дивно, що існує стільки різноманітних рецептів її приготування. Розповім ще про одне - як приготувати начинку для пиріжків з капустою.

Крім пиріжків таку начинку можна використовувати для вареників, для пирога. Капусту використовуйте звичайну білокачанну, вона не дасть багато води і навіть після теплової обробки не втратить свій смак. У пиріжки потрібно загортати вже готову начинку, тому попередньо тушкуйте її в сковороді або в мультиварці.

  • Капуста - 0, 5 кілограма (білокачанна )
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
1
Вимийте капусту і дуже дрібно її наріжте. Сковороду відправте на вогонь з вершковим маслом, розтопіть його.
2
Викладіть капусту в розігріту сковороду, за смаком додайте сіль і перець.
3
Гасіть капусту під закритою кришкою близько 20 хвилин, потім відкрийте кришку і злийте рідину, що, вбийте курячі яйця, при необхідності посоліть і поперчіть.
4
Перед використанням трохи остудіть начинку. Смачного!

Схожі рецепти