Начинка для пиріжків з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто любить капустяну начинку, тому не дивно, що існує стільки різноманітних рецептів її приготування. Розповім ще про одне - як приготувати начинку для пиріжків з капустою.
Крім пиріжків таку начинку можна використовувати для вареників, для пирога. Капусту використовуйте звичайну білокачанну, вона не дасть багато води і навіть після теплової обробки не втратить свій смак. У пиріжки потрібно загортати вже готову начинку, тому попередньо тушкуйте її в сковороді або в мультиварці.
- Капуста - 0, 5 кілограма (білокачанна )
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
1
Вимийте капусту і дуже дрібно її наріжте. Сковороду відправте на вогонь з вершковим маслом, розтопіть його.
2
Викладіть капусту в розігріту сковороду, за смаком додайте сіль і перець.
3
Гасіть капусту під закритою кришкою близько 20 хвилин, потім відкрийте кришку і злийте рідину, що, вбийте курячі яйця, при необхідності посоліть і поперчіть.
4
Перед використанням трохи остудіть начинку. Смачного!