Рецепт Мушлі з куркою і грибами фото

Мушлі з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Макарони , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 45 хв.

Мушлі з куркою і грибами - ситне блюдо. Мова йде не про молюсків, паста konkil'oni (у вигляді великих черепашок). Додайте до нього соковиту начинку і ніжний вершковий соус - виходить супер!

Опис приготування:

Мушлі з куркою і грибами - одне з найсмачніших страв з черепашок-конкільоні в італійській кухні. Начинка може бути різноманітною, а італійці роблять її навіть солодкої. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цю страву з класичною начинкою - курка з грибами в вершково-часниковому соусі. У начинці буде присутній свіжий кріп, але можна покласти цибулю і петрушку, на ваш погляд. Паста конкільоні велика, її дуже зручно фарширувати, куди простіше, ніж каннеллони. А за смаком просто божественно. Таке блюдо можна подавати на святковий стіл, хоча це і прості макарони. Смачного!

  • Паста конкильони - 25-30 штук
  • Курячі стегенця - 700 грам
  • Гриби - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир моцарела - 200 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Яйце - 1 штука
  • Вершки жирністю 20% і вище - 1, 5 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Рослинно масло - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
мушлі з куркою і грибами - фото крок 1
Цибуля чистий, дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 2
Гриби помийте, наріжте дрібними кубиками і відправте до цибулі.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 3
Курку також нарубати дрібним кубиком і відправте в сковороду.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 4
Протушкувати м'ясо і гриби з цибулею 15-17 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 5
Складіть в окремий посуд, дайте начинці охолонути.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 6
У підсоленій воді відваріть пасту половину зазначеного на пачці часу приготування. Вони повинні бути злегка недовареними.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 7
У глибокий сотейник складіть вершкове масло, дрібно нарізаний часник. Протомитися кілька хвилин.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 8
Додайте вершки і масло, яке залишилося після обсмажування начинки, протомитися ще 2 хвилини.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 9
Потім всипте половину дрібно натертого сиру. Варіть соус, поки сир повністю не розчиниться.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 10
Другу частину сиру всипте в начинку, гарненько розмішайте.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 11
Потім додайте в начинку дрібно нарізаний кріп.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 12
І додайте яйце. Добре все розмішайте. Яйце скріпить начинку і не дасть їй розвалюватися.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 13
Наповніть кожну мушлю начинкою, покладіть їх в глибоке деко або форму для запікання.
мушлі з куркою і грибами - фото крок 14
Польоті пасту соусом, накрийте деко фольгою і відправте в духовку на 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і залиште ще на 15 хвилин. Подавайте відразу до столу!

Схожі рецепти