Мус з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, ніжний, вершковий мус. Якщо з ківі приготувати такий десерт, то він, безперечно, сподобається дітям і дорослим. До того ж, блюдо ще й корисне, адже фрукт не піддається термообробці.
Ароматизують десерт корицею, ваніллю і подавайте зі свіжими ягодами і шматочками фруктів.
- Ківі - 2 штуки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Ківі чистий, наріжте довільно і покладіть в чашу блендера.
Додайте цукрову пудру, вершки.
Подрібніть все за допомогою блендера і подавайте до столу. Смачного!