Морозиво зі сметани
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, морозиво можна приготувати на основі різних інгредієнтів. В основу деяких входить саме сметана. Молочний продукт краще брати гущі, а цукор можна замінити цукровою пудрою.
Цікавий варіант приготування усіма улюблених ласощів. Морозиво зі сметани за класичним рецептом виходить дуже смачним і поживним. При бажанні, в нього можна додати фруктовий сироп або наповнювач - так воно буде ще смачніше!
- Крем - 100 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вафельний стаканчик або коржі - 6 штук
- Фруктовий наповнювач - За смаком (по бажанню)
1. Сметану для такого морозива краще брати середньої густини. Отже, в ємність поміщаємо сметану і починаємо її збивати.
2. В середині вводимо цукор або пудру і продовжуємо інтенсивно збивати. З цим процесом найкраще справляється міксер.
3. Відправляємо нашу збиту масу в холодильник на півгодини. Через цей час беремо вафельний корж і промазуємо його морозивом. Накриваємо зверху коржем і повторюємо процедуру ще 3 рази.
4. По бажанню, в морозиво можна додати фруктовий наповнювач або полити вже готове морозиво перед подачею. Також можна взяти вафельні стаканчики будь-якої форми.