Морозиво з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Яскраве і смачне морозиво з ківі - для справжнього свята! І готується просто, і подобається всім - не полінуйтеся записати рецепт приготування цього чудового десерту!
Морозиво з фруктів завжди зазвичай роблю за схожим рецептом: не в класичному розумінні морозиво виходить, швидше сорбет з ківі. При цьому теж дуже смачно, але менш калорійне. А якщо подавати красиво, з варенням або топленим шоколадом - десерт перетворюється в вишукані ласощі для ласунів. Для приготування морозива з ківі знадобиться зовсім небагато продуктів: крім ківі ще яйце, цукор, вода. З яйця використовуємо тільки білок.
- Ківі - 3-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода - 50 мілілітрів
Наші інгредієнти.
Розтопіть цукор з водою, до карамельного стану.
Чистимо і подрібнюємо ківі.
Змішуємо цукровий сироп з ківі.
Збиваємо гарненько білок.
Додаємо до ківі. Ретельно перемішуємо. Відправляємо в морозилку до застигання.
Наше морозиво з ківі готове! Смачного!
Наше морозиво з ківі готове! Смачного!