Морозиво моді
(покроковий рецепт з фото)
Щорічно кухаря радують нас новими оригінальними ласощами. Я хочу показати вам, як приготувати "моджі" морозиво - неймовірно цікаве, пікантне і апетитне. Спробувати точно варто!
Цей десерт з японської кухні швидко набирає популярність. Зробити його в домашніх умовах насправді зовсім нескладно, маючи під рукою всі необхідні інгредієнти. Морозиво можна використовувати абсолютно будь-який - шоколадне, фісташки, ягідне.
- Солодка рисове борошно - 3/4 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Вода - 3/4 склянки
- Кульку морозива за смаком - 6 штук
1. З борошна, цукру і води замісити тісто. Розкачайте дуже тонко і виріжте кружечки.
2. Морозиво заздалегідь потрібно заморозити кульками. Викладіть кульку в центр кружечка тесту.
3. Працювати потрібно швидко, бажано в рукавичках і використовуючи плівку, щоб морозиво не тануло. Швидко поверніть тісто і сформуйте акуратний кульку.
4. Ось таке воно, знамените морозиво "моджі" . Смачного!