Морозиво «кросівки»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите морозиво "снікерс", в домашніх умовах його теж можна приготувати без праці. Не вірите? Тоді погляньте на цей рецепт і побалуйте себе справжніми ласощами.
Якщо такі ласощі вам купити не по кишені, візьміть на замітку цей простий рецепт морозива снікерс і приготуйте його самі. Апетитне, насичено горіхове воно викличе справжній захват тих, хто його спробує.
- Морозиво - 500 грам
- Карамель - 3 Ст. Ложки
- Арахісове масло - 5 Ст. Ложок
- Арахіс - За смаком
- Шоколад - 500 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки (краще горіхове)
1. Насамперед потрібно взяти хороше морозиво і з'єднати його з карамеллю (зварити її дуже просто, з'єднавши цукор з водою і прогрів на повільному вогні). Збити морозиво до однорідності. Підготувати форму, застеливши її для зручності пергаментом. Викласти рівним шаром морозиво і відправити на півгодини в холодильник. Потім тонким шаром розподілити по поверхні арахісове масло. В рецепт приготування морозива "снікерс" найкраще використовувати арахіс, але підійдуть і інші горіхи. Трохи подрібнити горіхи і присипати зверху. Знову відправити у морозилку.
2. Коли маса добре застигне, дістати форму з морозилки і акуратно нарізати прямокутниками, за формою нагадують батончик. Надіслати в морозилку їх ще на півгодини.
3. Вийняти морозиво з форми, розкласти на аркуші пергаменту і дати ще постояти в морозилці близько 25 хвилин. Таким чином батончик буде добре тримати форму. Паралельно поставити розтоплювати шоколад.
4. Додати в розтоплений шоколад рослинне масло, акуратно перемішати. Тепер кожен батончик потрібно занурити в шоколад і відразу відправити в морозилку, виклавши на пергамент. В якості прикраси можна використовувати подрібнені горішки.
5. Коли глазур добре застигне, морозиво "снікерс" в домашніх умовах буде готово. Перед подачею його можна дістати з морозилки хвилин за 5-7, щоб воно було більш м'яке.