Рецепт Морквяний кисіль фото

Морквяний кисіль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Солодке , Напої , Кислий
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Яких тільки киселів і компотів ми не варимо. Пропоную приготувати морквяний - він не менш солодше багатьох фруктів і дуже смачний. Готується, в принципі, традиційним для киселю способом.

Опис приготування:

Ароматизують напій при варінні корицею або ваніллю - вийде ще смачніше.

  • Морква - 500 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
морквяний кисіль - фото крок 1
З моркви відіжміть сік або візьміть вже готовий.
морквяний кисіль - фото крок 2
Додайте крохмаль і добре перемішайте, щоб не було грудочок.
морквяний кисіль - фото крок 3
Варіть на невеликому вогні до загусання.
морквяний кисіль - фото крок 4
Разлейте по чашкам. Кисіль готовий!

Схожі рецепти