Морквяна запіканка з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Морква - це дуже цікавий овоч. Його також часто можна зустріти в десертах і в гарячих стравах. За рахунок свого солодкуватого смаку, коренеплід дарує цікавий відтінок всім іншим інгредієнтам.
А коли цей продукт виступає головним в страві, то сміливо можна говорити, що воно вийде низькокалорійним і солодким. Ви можете прочитати про те, як приготувати морквяну запіканку з манкою. Вона підійде для дитячого харчування на полуденок. Дорослі теж не зможуть встояти перед такою смакотою.
- Морква - 500 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 щіпка
Морква заздалегідь відваріть, Допомога і чистий. Натріть її на дрібній тертці.
В окремому посуді змішайте яйця з содою, цукром і манкою.
Далі змішайте морква з яєчною масою до отримання єдиної консистенції. Перекладіть її в форму для випічки.
Готуйте запіканку в духовці протягом 30-40 хвилин. Приємною дегустації!