Рецепт Morkovnиy варення фото

Morkovnиy варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Солодке, Заготовки, Джем

З недавніх пір стала готувати цей нехитрий конфітюр. Він прекрасно підходить для сніданку зі свіжим м'яким білим хлібом. Підходить як соус до сирної закуски або використовується у випічці.

Раджу точно слідувати рецептурою і дотримуватися дозування інгредієнтів. По бажанню, можете додати прянощі: корицю, ваніль, імбир.

  • Морква - 500 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Лимон - 2 штуки
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Мигдаль - 10 штук
Morkovnиy варення - фото крок 1
1. Морква почистіть і наріжте довільно.
Morkovnиy варення - фото крок 2
2. Викладіть в каструлю, залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть 15 хвилин.
Morkovnиy варення - фото крок 3
3. Подрібніть за допомогою блендера.
Morkovnиy варення - фото крок 4
4. Додайте цедру одного лимона і сік двох лимонів.
Morkovnиy варення - фото крок 5
5. Додайте цукор. Варимо 25 хвилин на невеликому вогні.
Morkovnиy варення - фото крок 6
6. Мигдаль подрібніть.
Morkovnиy варення - фото крок 7
7. Додайте коньяк, горіхи, перемішайте і розкладіть по банках.
Morkovnиy варення - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти