Morkovnиy варення
(покроковий рецепт з фото)
З недавніх пір стала готувати цей нехитрий конфітюр. Він прекрасно підходить для сніданку зі свіжим м'яким білим хлібом. Підходить як соус до сирної закуски або використовується у випічці.
Раджу точно слідувати рецептурою і дотримуватися дозування інгредієнтів. По бажанню, можете додати прянощі: корицю, ваніль, імбир.
- Морква - 500 грам
- Цукор - 400 грам
- Лимон - 2 штуки
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Мигдаль - 10 штук
1. Морква почистіть і наріжте довільно.
2. Викладіть в каструлю, залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть 15 хвилин.
3. Подрібніть за допомогою блендера.
4. Додайте цедру одного лимона і сік двох лимонів.
5. Додайте цукор. Варимо 25 хвилин на невеликому вогні.
6. Мигдаль подрібніть.
7. Додайте коньяк, горіхи, перемішайте і розкладіть по банках.
8. Смачного!