Свіжий Morkovnиy
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний фреш - це не просто смачний напій, але ще й корисний. Морква багата на вітамін A, але засвоюється він тільки разом з жирами. Тому приготуємо морквяний фреш з вівсяними вершками!
Докладніше, як приготувати морквяний фреш, я розповім нижче. Замість вівсяних вершків можна взяти кокосове невеликий жирності або 1 ст.Л. Горіхового масла. Сироп в якості підсолоджувача вибирайте на свій смак, можна взагалі обійтися без нього. Виходить ніжний вершковий коктейль, який обов'язково сподобається вам на смак!
- Морква - 3-4 штук
- Вершки вівсяні - 100 мілілітрів
- Сироп - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Морква очистіть від шкірки, потім наріжте на скибочки середнього розміру.
Вичавіть з моркви сік за допомогою соковижималки.
Додайте в сік сироп і вівсяні вершки. Добре перемішайте.
Morkovnиy свіжі готові, смачного!