Мохіто домашній
(покроковий рецепт з фото)
Любите мохито? Сьогодні я розповім, як приготувати його будинку! повірте, смачніше мохіто ви ще не пробували Приступаємо до приготування цього напою!
За бажанням в домашній мохіто можна не додавати ром, тоді він вийде безалкогольним. Дивовижне поєднання м'яти і лайма дає той самий аромат і смак, завдяки яким цей напій любить так багато людей. Рекомендую всім випробувати цей рецепт. Ви безсумнівно внесете цей рецепт в список ваших фаворитів.
- М'ята - 10 грам (свіжа)
- Цукор тростинний - 10 грам
- Вапно - 1 штука
- Тонік - 400 мілілітрів
- Ром світлий - 80 мілілітрів
Насправді приготувати мохіто дуже просто. Починаємо з того, що промиваємо і обсушуємо лайм і м'яту. Лайм нарізаємо на чотири частини, з кожної вичавлюємо сік в келих, туди ж додаємо цукор, крупно нарізані листочки м'яти і перебиваємо все з лаймом блендером.
Зверху м'ятно-лаймовою суміші насипаємо лід, заливаємо ром і содову, готово! Домашній мохіто готовий! Залишилося лише прикрасити його часточкою лайма і подавати до столу!