Рецепт Мохіто домашній фото

Мохіто домашній
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Зелень , М'ята
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Коктейлі , Мохіто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 хв.

Любите мохито? Сьогодні я розповім, як приготувати його будинку! повірте, смачніше мохіто ви ще не пробували Приступаємо до приготування цього напою!

Опис приготування:

За бажанням в домашній мохіто можна не додавати ром, тоді він вийде безалкогольним. Дивовижне поєднання м'яти і лайма дає той самий аромат і смак, завдяки яким цей напій любить так багато людей. Рекомендую всім випробувати цей рецепт. Ви безсумнівно внесете цей рецепт в список ваших фаворитів.

  • М'ята - 10 грам (свіжа)
  • Цукор тростинний - 10 грам
  • Вапно - 1 штука
  • Тонік - 400 мілілітрів
  • Ром світлий - 80 мілілітрів
мохіто домашній - фото крок 1
Насправді приготувати мохіто дуже просто. Починаємо з того, що промиваємо і обсушуємо лайм і м'яту. Лайм нарізаємо на чотири частини, з кожної вичавлюємо сік в келих, туди ж додаємо цукор, крупно нарізані листочки м'яти і перебиваємо все з лаймом блендером.
мохіто домашній - фото крок 2
Зверху м'ятно-лаймовою суміші насипаємо лід, заливаємо ром і содову, готово! Домашній мохіто готовий! Залишилося лише прикрасити його часточкою лайма і подавати до столу!

Схожі рецепти