Апельсиновий мохіто
(покроковий рецепт з фото)
Усе, хто пробував апельсиновий мохіто, в один голос заявляють - це найсмачніший і підступний напій, який їм доводилося куштувати. Тепер ваша черга вражати гостей його вишуканістю і фортецею.
Апельсиновий мохіто - ароматний і м'який. Апельсини слід вибирати соковиті і солодкі, тоді смак коктейлю буде набагато більш насиченим. Апельсиновий мохіто легко приготувати в домашніх умовах, треба тільки подбати про свіжої м'яти, апельсинчик і хорошому ромі.
- Білий ром - 100 грам (ром може бути зі смаком апельсина.)
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
- Апельсини - 1-2 штук (тонке" "колесо" через весь цитрус)
- М'ята свіжа (пучок) - 1 штука
- Цукровий сироп або тростинний цукор - - За смаком
- Газована вода (содова) - 1 Склянка
- Кубики льоду - - За смаком
1. Апельсини промийте і наріжте невеликими шматочками.
2. Промийте листочки м'яти. У високу склянку покладіть часточку або дві апельсина, кілька листочків м'яти, додайте ложечку цукру або влийте сиропу.
3. Роздавите і перемішайте апельсини, м'яту і сироп або цукор.
4. Додайте в стакан кубики льоду і ром.
5. Влийте трохи апельсинового соку.
6. В кінці до краєчка склянки влийте газовану воду.
7. Стакан з апельсиновим мохіто прикрасьте часточкою апельсина. На здоров'я!