Млинці «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную напекти млинців! Чи не простих, а цікавих. Соковитих, тонких і двоколірних! пишних, ніжних, ароматних! виключно приємних!
Млинці на молоці виходять ніжними і випікаються тоненькими. А вершкове масло, доданий в тісто, не тільки збагатить аромат млинців, але і дозволить їм без проблем відстати від сковороди!
- Молоко - 2 склянки
- Борошно пшеничне в / с - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільних цукор - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 5 грам
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
Приготуйте продукти для млинців.
Міксером в глибокому посуді збийте молоко, просіяне з розпушувачем борошно, сіль, цукор (простий і ванільний), яйця. Збивайте до отримання однорідної гладкого тіста.
Влийте в тісто розтоплене вершкове масло і ще раз перемішайте.
Розділіть тісто майже навпіл. Меншу частину перелийте в посуд з носиком для зручності подальшої роботи. Додайте какао і збийте до змішування.
Добре прогрійте сковороду і налийте порцію світлого тесту. Круговими рухами розподіліть тісто по сковороді. Тут же, не випускаючи сковороду з рук, нанесіть зверху шоколадне тісто, рухаючись по спіралі або смужками зигзагом. Поверніть сковороду на вогонь і печіть млинець, як зазвичай.
Готові млинці складайте стопкою і зберігайте гарячими до подачі.
При подачі скрутіть млинчики світлою стороною з яскравим малюнком вгору. Подавайте з добавками на ваш смак. Крем, олія, варення або згущене молоко - ці млинці відмінно гармонують з усім!