Рецепт Млинці «Зебра» фото

Млинці «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Полудень , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Пропоную напекти млинців! Чи не простих, а цікавих. Соковитих, тонких і двоколірних! пишних, ніжних, ароматних! виключно приємних!

Опис приготування:

Млинці на молоці виходять ніжними і випікаються тоненькими. А вершкове масло, доданий в тісто, не тільки збагатить аромат млинців, але і дозволить їм без проблем відстати від сковороди!

  • Молоко - 2 склянки
  • Борошно пшеничне в / с - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ванільних цукор - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 5 грам
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
млинці
Приготуйте продукти для млинців.
млинці
Міксером в глибокому посуді збийте молоко, просіяне з розпушувачем борошно, сіль, цукор (простий і ванільний), яйця. Збивайте до отримання однорідної гладкого тіста.
млинці
Влийте в тісто розтоплене вершкове масло і ще раз перемішайте.
млинці
Розділіть тісто майже навпіл. Меншу частину перелийте в посуд з носиком для зручності подальшої роботи. Додайте какао і збийте до змішування.
млинці
Добре прогрійте сковороду і налийте порцію світлого тесту. Круговими рухами розподіліть тісто по сковороді. Тут же, не випускаючи сковороду з рук, нанесіть зверху шоколадне тісто, рухаючись по спіралі або смужками зигзагом. Поверніть сковороду на вогонь і печіть млинець, як зазвичай.
млинці
Готові млинці складайте стопкою і зберігайте гарячими до подачі.
млинці
При подачі скрутіть млинчики світлою стороною з яскравим малюнком вгору. Подавайте з добавками на ваш смак. Крем, олія, варення або згущене молоко - ці млинці відмінно гармонують з усім!

Схожі рецепти