Млинці заварні з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Тонкі, смачні і еластичні млинці. Процес займе рівно стільки ж часу, як при приготуванні звичайних млинців, а результат вас приємно порадує.
Який росіянин не любить млинці? ! У моїй родині це блюдо за популярністю на другому місці, після страв з картоплі. Готую я млинці різні - тонкі і товсті, солодкі і солоні, з начинкою і без неї. Хочу розповісти вам, як приготувати млинці заварні з молоком. Тонкі і ніжні еластичні млинці без сумніву сподобаються вам. Процес підготовки тесту для млинців зовсім нескладний. Отже, перед вами рецепт млинці заварні з молоком з фото. Читаємо, дивимося і готуємо. Смачних і вдалих вам млинців!
- Молоко - 1 літр
- Яйця - 2-3 штук
- Борошно - 2, 5 склянки
- Цукор - 1, 5-3 Ст. Ложки (залежить від того наскільки солодкі млинці ви хочете отримати)
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
У глибокій мисці, в якій будете робити тісто, збийте яйця з цукром і сіллю.
Додайте до яйця половину молока і, потроху додаючи борошно, добре розмішуємо рідке тісто.
Час, що залишився молоко нагрійте майже до кипіння і тонкою цівкою влийте в тісто, весь час його помішуючи. Потім додайте рослинне масло і гашене окропом соду. Тісто вийде трохи рідині, ніж на звичайні млинці.
Наливаємо тісто на розігріту і змащену маслом сковороду і випікаємо млинці. Змащувати сковороду необхідно лише для випічки перших млинців. Тісто має добре розтікатися по сковороді і млинці повинні виходити тонкими. Якщо вони у вас товсті - додайте трохи молока до тесту.
Обсмажуємо млинці з обох сторін до красивого рум'яного кольору.