Млинці з маком
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливе ласощі для дорослих і дітей - млинці з маком в домашніх умовах. Мак відмінно поєднується з тестом, а смак готового блюда просто приголомшливий!
Млинці можуть готуватися різними способами: з начинкою і без, з фруктами і м'ясом, з куркою і грибами, а також - з маком. Макова начинка добре поєднується з будь-яким варенням. Готуються млинці традиційним способом.
- Молоко - 350 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Борошно - 2 склянки
- Мак - 150 грам
- Джем або варення - 100 грам
1. Скоро Масляна і в самий раз готувати різні млинці. Якщо ви любите мак, то млинці з маком в домашніх умовах - це ідеальний рецепт для вас!
2. Замішуємо тісто на млинці і добре його збиваємо, щоб не було грудок.
3. Смажимо млинці з обох боків до рум'яної скоринки. Тим часом, замочуємо мак в теплій воді.
4. Поки млинчики смажилися, мак встиг розбухнути. Перекручуємо його через м'ясорубку і додаємо варення. Добре перемішуємо - наша начинка готова.
5. Загортаємо начинку в млинчики і загортаємо.
6. У розрізі вони виглядають так. Перед подачею їх зазвичай розрізають на 2 частини під гострим кутом.
7. Такі млинці стануть відмінним ласощами не тільки на обідньому столі, але навіть на фуршеті.