Млинці з маком та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Млинці просто з сиром - вже нудно, а ось з такою Рябенький начинкою - дуже навіть нічого
Смачні млинці з начинкою з сиру і маку - це гарне блюдо на сніданок або вечерю. Діткам на полуденок воно теж до речі. А якщо полити такі млинці сиропом - діток за вуха не відтягнеш від тарілки:) Рецепт приготування млинців з маком і сиром дуже простий, тому все у вас вийде смачно:)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Цукор - 4 Ст. Ложки(3- в тісто, інше - в начинку)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сир - 300 грам
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 30 грам
Готуємо тісто для млинців. Збиваємо яйця з сіллю, цукром і молоком. Додаємо борошно, добре розмішуємо. Вливаємо олію і ще раз добре розмішуємо.
На добре розігрітій сковорідці смажимо тонкі млинці.
Мак заливаємо окропом хвилин на 30. Потім воду зливаємо, а мак злегка розтираємо.
Для начинки змішуємо сир, цукор, мак і подрібнені горіхи. Якщо сир сухий - можна додати яйце.
Викладаємо на край млинчика начинку і скручуємо млинець в трубочку.