Млинці з дірочками
(покроковий рецепт з фото)
Для багатьох господинь ціле випробування приготувати вдалі млинці. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати млинці з дірочками без праці і клопоту. Побалуйте свою сім'ю ніжними і тонкими млинцями.
Такі млинці виходить тонкі і ажурні, обов'язково порадуйте свою сім'ю.
Млинці можна подавати зі сметаною, варенням або згущеним молоком. Також можна приготувати начинку для млинців, у вигляді сиру або м'яса.
Млинці за таким рецептом напевно вийдуть навіть у молодої господині.
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Кефір - 0, 5 L
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 15 мілілітрів
1
Кефір вилийте в каструлю і трохи підігрійте.
2
До кефіру додайте яйця, цукор і сіль. Все добре перемішайте.
3
Додайте до кефіру соду. Перемішайте.
4
Каструлю зніміть з вогню і додайте потроху борошно, збиваючи все міксером. Не допускайте утворення грудочок. Тісто буде схоже за консистенцією на густу сметану.
5
Молоко доведіть майже до кипіння. Потім, тонкою цівкою, вливайте його в тісто, постійно збиваючи міксером. Якщо тісто вийшло дуже рідким, додайте трохи борошна.
6
Потім додайте рослинне масло і ще раз все перемішайте.
7
Розігрійте пательню, змастивши її злегка вершковим маслом. Випікайте млинці, обсмажуючи їх з двох сторін до золотистого кольору.