Млинці трикутником з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Барвисто подати млинці з начинкою можна у вигляді трикутників - для цього самі млинці обрізати необов'язково. Їх навіть можна заморозити як напівфабрикати і обсмажувати при розморожуванні.
Млинці в формі трикутників часто називають "бендеріки" . Після приготування їх відразу ж подають до столу або обсмажують в розтопленому вершковому маслі, запечатуючи начинку всередині. В якості начинки ви можете використовувати сир: солоний або солодкий, відварне м'ясо, печінковий паштет, дрібно нарізану ковбасу і т.Д.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 300 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Сир - 250 грам (будь-якої жирності)

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Вбийте курячі яйця в глибоку миску, влейте молоко, всипте цукор і сіль, збийте все віночком. Потім додайте пшеничне борошно вищого сорту, ще раз збийте і влийте рослинне масло. Перемішайте і залиште тісто на 20 хвилин в спокої.

Спечіть на розпеченій сковороді тонкі і рум'яні млинці по 1 хвилині з кожної сторони.

Сир будь-якої жирності перемішайте з цукровим піском.

Викладіть начинку на край млинця.

Загорніть його краю з обох сторін, щоб вийшов квадрат.

Потім складіть млинець з начинкою по діагоналі, і у вас вийде трикутник. У такому вигляді млинці-трикутники ви можете обсмажити на вершковому маслі, якщо любите хрустку скоринку.

Подайте млинці до столу з чаєм або кавою.