Млинці товсті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами класичний рецепт млинців товстих прямо з Америки! Саме там традиційно готують такі товсті і дуже пишні, повітряні оладки, які нікого не залишать байдужим! Спробуйте!
Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт, який підкаже, як приготувати млинці товсті. І я сподіваюся, він вам сподобається так само сильно, як і мені. У міру солодкі, дуже пишні і ніжні. У гарячому вигляді вони прямо тануть у роті, а коли остигають, стають більш щільними. Так що готуйте відразу так, щоб не залишати"на потім" і насолоджуйтеся смаком!
- Молоко - 350 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 10 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Цукор - 60 грам
- Борошно - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/4 чайних ложки
1. Змішаємо всі інгредієнти до однорідності. Залишимо тісто на півгодини, чекаємо, поки сода вступить в реакцію і по поверхні підуть маленькі бульбашки.
2. Тепер тісто акуратно розливаємо на сковороду з вершковим маслом ложкою і обсмажуємо з двох сторін кожен млинець.
3. Ну от і все! Смачного!