Рецепт Млинці дріжджові товсті фото

Млинці дріжджові товсті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Кефір
Для діабетиків
На полуденок , На святковий стіл , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Ділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування млинців дріжджових товстих. Виходить дуже апетитне блюдо, млинці просто-таки тануть у роті - до того повітряні і ніжні! Рекомендую всім!

Опис приготування:

Рецепт приготування млинців дріжджових товстих сподобається всім тим, хто обожнює випічку. Адже я навіть не знаю чому, але вершковий аромат цього тесту і ніжна консистенція мені дуже нагадує бісквіт! Я навіть маффіни робила з тіста за цим рецептом, дуже смачно! Так що спробуйте!

  • Борошно - 250 грам
  • Дріжджі - 25 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - За смаком
млинці дріжджові товсті - фото крок 1
1. Просеем борошно в миску, в ту ж ємність кришимо дріжджі, туди ж - трохи підтале масло, сіль з цукром і яйця кімнатної температури. Кефір теж кімнатної температури вливаємо в суміш в останню чергу, і перемішуємо все це до однорідності. Тісто буде трохи в'язким.
млинці дріжджові товсті - фото крок 2
2. Залишимо набухати в теплому місці, і тільки потім ще раз перемішати і починаємо пекти млинці.
млинці дріжджові товсті - фото крок 3
3. Обсмажити кожен млинець з двох сторін на сухій сковороді. Подаємо відразу ж, гаряченькими!

Схожі рецепти