Млинці дріжджові товсті
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування млинців дріжджових товстих. Виходить дуже апетитне блюдо, млинці просто-таки тануть у роті - до того повітряні і ніжні! Рекомендую всім!
Рецепт приготування млинців дріжджових товстих сподобається всім тим, хто обожнює випічку. Адже я навіть не знаю чому, але вершковий аромат цього тесту і ніжна консистенція мені дуже нагадує бісквіт! Я навіть маффіни робила з тіста за цим рецептом, дуже смачно! Так що спробуйте!
- Борошно - 250 грам
- Дріжджі - 25 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - За смаком
1. Просеем борошно в миску, в ту ж ємність кришимо дріжджі, туди ж - трохи підтале масло, сіль з цукром і яйця кімнатної температури. Кефір теж кімнатної температури вливаємо в суміш в останню чергу, і перемішуємо все це до однорідності. Тісто буде трохи в'язким.
2. Залишимо набухати в теплому місці, і тільки потім ще раз перемішати і починаємо пекти млинці.
3. Обсмажити кожен млинець з двох сторін на сухій сковороді. Подаємо відразу ж, гаряченькими!